Menu

Seabourn Venture

Nieuwste expeditieschip wordt gelanceerd in 2021

Seabourn Cruise Line, lanceerd in juni 2021, heeft haar eerste speciaal gebouwde expeditieschip onberispelijk ontworpen. Seabourn Venture biedt plaats aan 264 gasten in haar 132 suites met volledig veranda en uitzicht op de oceaan, die zijn samengesteld door de gewaardeerde binnenhuisarchitect Adam D Tihany uit New York. Met behulp van warme en kalmerende tinten met een mix van kleuren zoals blauw en paars, is het Adam gelukt om een uitnodigende sfeer te creëren in alle openbare ruimtes en suites aan boord.

Aan boord kunnen gasten meer te weten komen over hun cruise en het schip door naar de brug te gaan, waar leden van het expeditieteam meer uitleg zullen geven over het navigeren en besturen van een cruiseschip. Andere gebieden om tijd door te brengen zijn de Expedition Lounge, een prachtige sociale ruimte met comfortabele stoelen en twee grote touchscreen-tv’s die kunnen worden gebruikt om foto’s, kaarten, weersinformatie en navigatiekaarten te verkennen.

Culinair

Seabourn Venture zorgt voor gezelligheid en privacy tijdens het dineren. Met een open zitting kunnen gasten altijd en overal dineren, met wie ze maar willen. De keuken aan boord is zowel verrukkelijk als opwindend, met een scala aan ingewikkelde smaken die door elk gerecht heen schijnen. Bekwame chef-koks werken aan het perfectioneren van alle maaltijden om gasten een culinaire ervaring te bieden die ze nooit zullen vergeten.

 

Cruiseschip-Seabourn Venture-Seabourn Cruises-Lounge

Entertainment

Seabourn Venture biedt expeditiecruises en heeft minimaal en subtiel entertainment. Gasten vinden af en toe live pianist-optredens en een grote verscheidenheid aan lezingen en documentaire-vertoningen door het expeditieteam aan boord. In het ruime Discovery Centre worden de meeste lezingen gehouden, want er is een fantastisch scherm, wat perfect is voor het weergeven van kaarten en diagrammen voor cruisers om meer te zien en te begrijpen over hun ervaringen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan