Menu

Sea Cloud II

Klassiek, nostalgisch maar vooral elegant

Sea Cloud II is een zuster schip van Sea Cloud, maar toch heeft ze ook haar eigen unieke karakter. Ervaar aan boord de grenzeloze vrijheid! Alle gasten worden geimponeerd door de omgeving en de zee. Van elke reis maken ze een bijzondere ervaring voor stellen, vriendengroepen of jubileum feesten voor de zeilliefhebbers!

 

Cruiseschip-SeaCloud Cruises-SeaCloud II-Cruise-Dek

Culinair

In het restaurant vind je tafels voor stellen en groepen van vier, zes en acht personen. Het lidodek is vaak een uitnodigende plek om te lunchen of ‘s avonds buiten te barbecueën. Of u nu binnen of buiten zit, u kunt allemaal in één keer samen genieten van dit feest voor de zintuigen. En aangezien u dineert op een groot schip met het karakter van een privéjacht, bent u vrij om uw plaats en gezelschap aan tafel te kiezen. Onze culinaire creaties zullen zeker indruk maken op . De Sea Cloud II is aangesloten bij de exclusieve Chaîne des Rôtisseurs-groep.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan