Menu

Sea Cloud Spirit

Modern, exclusief maar het ultieme zeil-gevoel

Aan boord van de Sea Cloud Spirit is er een intieme sfeer! Aan boord van de jachten is de zeilervaring erg belangrijk! De zeilen worden nog steeds op de traditionele manier met de hand opgetuigd. Aan boord van het nieuwe schip staat u comfort te wachten in de hutten. De Sea Cloud Spirit zal in 2020 haar eerste tocht maken!

 

Cruiseschip-Sea Cloud Cruises-Sea Cloud Spirit-Cruise-Restaurant

Culinair

Of het nu lunchbuffet of barbecue is – ontmoet andere zeilliefhebbers voor gezellige gesprekken in de comfortabele teakhouten stoelen op het lidodek.

‘S Avonds laten uitgebreide menu’s, heerlijke wijnen en een eersteklas bediening in het 180 ° panoramarestaurant de smaakpapillen niet alleen op ontdekkingstocht gaan. NIEUW: Naast het “Fine Dining” avondmenu in het restaurant, bieden wij u nu ook de mogelijkheid om op het lidodek te dineren op een tijdstip naar keuze en te genieten van onze flexibele bistromenu selectie.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan