Menu

Scenic Spirit

 

Cruise over de Mekong aan boord van Scenic Spirit

Zie de Vietnamese en Cambodjaanse landschappen voorbij trekken aan boord van Scenic Spirit. Een schip dat speciaal op maat is gemaakt voor 68 passagiers en de maximale ruimte en comfort biedt. Ontspan en geniet in de licht gevulde openbare ruimtes of in uw eigen suite met apart woon en slaapgedeelte. Een team van deskundige butlers staat voor uw klaar om uw tijd aan boord zo rustgevend en stressvrij mogelijk te maken. De 1,36:1 crew to guest ratio maakt het mogelijk om service zo weergaloos en persoonlijk mogelijk te maken. Door uw voorkeur te leren kennen zorgt het team er voor dat elk moment van uw cruise wordt afgestemd op uw behoeften.

Maak kennis met de Aziatische cultuur tijdens uw reis aan boord van Scenic Spirit. Met de 32 verschillende vrije keus activiteiten stellen we u in staat om de cultuur te verkennen en u te verdiepen in wat u het meest interesseert. Met de keuze uit diverse excursies, kunt u kiezen voor een actieve activiteit waar u veel moet bewegen, een ontspannen activiteit als een museum bezoek of een activiteit wat daar tussen in zit als bijvoorbeeld een wandeltocht door de stad. Scenic helpt u bij het plannen van de uitstapjes en adviseert u wat het beste bij u past.

Naast de activiteiten kunt u ook aan boord ontspannen en genieten van wat Zuid- Oost Azië te bieden heeft. Aan boord vindt u een schat aan openbare entertainment en eetgelegenheden, evenals een zwembad, schoonheidssalon, een stoomsauna en een fitness ruimte.

 

Culinair genieten aan boord van Scenic Spirit

  • Crystal Dining –  Het belangrijkste restaurant aan boord. Hier kunt u elke dag profiteren van door de chef geserveerde wisselende Aziatische gerechten en Europese favoriete. Hier kunt u aanschuiven voor ontbijt en lunch, maar ook voor avondmaaltijden.
  • Rivier Café – Is een informele eetgelegenheid waar u overdag terecht kunt voor door de chef bereide maaltijden zoals een ontbijtbuffet of lichte lunch.
  • Spirit lounge –  De perfecte plek om een praatje te maken met andere reizigers, terwijl u geniet van uw favoriete wijn, bier of cocktail. De Spirit lounge is de belangrijkste bar aan boord en  heeft een elegante en keurige uitstraling.

 

 

 

Entertainment aan boord van Scenic Spirit

Aan boord van Scenic Spirit is er elke dag wel wat anders te doen. Relaxen kunt u overal op het schip, u kunt en film kijken in de openlucht bioscoop, een boek lezen in de bibliotheek, een duik nemen in het zwembad of gewoon genieten van het voorbijtrekkende landschap.

In de stoomsauna kunt u ontspannen tijdens een wellness sessie, de genezende krachten van stoom laten uw spieren ontspannen en zorgt er voor dat dat uw huid zuiver blijft terwijl de stoom nieuw leven blaast in uw zintuigen. Naast de stoomsauna beschikt Scenic spirit ook  nog over een wellness centrum en een schoonheidssalon, hier kunt u genieten van diverse massages en gezicht behandelingen maar ook manicure, pedicure en andere schoonheidsbehandelingen. Wilt u toch nog actief bezig zijn kunt u ook  nog al uw energie kwijt in het fitness centrum of een wandeling maken op de looproute.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan