Menu

Scenic Sapphire

 

 

Zoek de rust op de Franse waterwegen met Scenic Sapphire

Scenic Sapphire is gebouwd in 2008 en gerenoveerd in 2017. Bij de renovatie zijn er zes passagiers hutten verwijderd om extra functies toe te voegen aan het schip. Het schip biedt passagiers het ultieme in elegantie, comfort en verfijning op de Franse waterwegen. Het is speciaal opnieuw ontworpen om de rivieren van Frankrijk te kunnen bevaren.

Dit schip biedt alle luxe functies die u gewent bent van Scenic schepen plus een handvol aan nieuwe functies. Van een all-weather vitaliteitszwembad tot een vernieuwd wellness centrum. Naast de nieuwe faciliteiten en voorzieningen heeft Scenic Sapphire ook de allerbeste luxe suites in Frankrijk, elk perfect ingericht om uw verblijf zo luxueus mogelijk te maken.

 

Scenic Sapphire beschikt over een verzameling luxueus ingerichte suites tot een op maat gemaakte culinaire Scenic keuken. De voorzieningen staan garant voor een comfortabele en onvergetelijke ervaring op de Franse rivieren. Een van de hoogtepunten op het schip zijn de twee nieuwe Royal Owner’s suites, deze bestaan uit pure luxe gelegen aan de achterzijde van het schip met een panoramisch uitzicht.

Op Scenic Sapphire wordt “all-inclusive” serieus genomen. Daarom zijn ontbijt, lunch, diner, alcoholische- en niet-alcoholische drankjes volledig inbegrepen in de prijs. Het zelfde geldt voor fooien, zodat u gerust uw portemonnee thuis kunt laten en kunt genieten van de gehele ervaring. Aan boord van het schip zijn volledige dekkenplannen te vinden zodat u makkelijk kan navigeren op het schip.

Culinair genieten aan boord van Scenic Sapphire

  • Rivier Café – Is een van de eetgelegenheden die u overdag kunt bezoeken. In dit restaurant kunt u genieten van een royaal  ontbijtbuffet of een lichte lunch.
  • Crystal Dining –  Het belangrijkste restaurant aan boord. Hier kunt u elke dag genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch en door de chef bereide maaltijden.
  • Panorama Lounge & Bar – Hier krijgt u de mogelijkheid om een praatje te maken met andere reizigers terwijl u de uitgebreide wijnkaart ontdekt of een hapje eet. Dit is de belangrijkste lounge aan boord. Hier kunt u ontspannen en genieten van het entertainment programma van lokale muzikanten en dansers.
  • Table La Rive – Het toppunt van dineren aan boord. Table La Rive is exclusief beschikbaar voor passagiers van het Diamond Deck en de Junior Suite. Deze privé dinerervaring omvat een zes gangen menu Dit is de perfecte gelegenheid om het allerbeste eten en wijn uit de regio te ontdekken.
  • L’Amour Restaurant – Geniet hier van het allerbeste regionale Franse eten. L’Amour biedt een heerlijk 5-gangen diner en is gegarandeerd een hoogtepunt van uw reis te worden.

 

 

 

 

 

Entertainment aan boord van Scenic Sapphire

Heeft u altijd al meer over de Franse keuken willen leren? Dit is mogelijk aan boord van Scenic Sapphire. Het schip is voorzien van hypermoderne kookstudio’s waar getalenteerde chef-koks u de techniek leren van de lokale keuken. In uw eigen keuken station krijgt u de mogelijkheid om heerlijke gerechten te bereiden onder toezicht van de chef-koks.

Ontspanning is iets wat we kunnen garanderen aan boord. In het wellness centrum, op het Jewel Deck, kunt u genieten van diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Naast het wellness centrum is er een speciaal gebouwde therapieruimte om nog wat extra tot rust te komen. Op het Sun Deck kunt u optimaal genieten van de Franse zon in het zwembad, maar ook op het terras. Op het terras kunt u ook nog kijken naar het adembenemende uitzicht met een cocktail of een lichte snack.  Wilt u toch nog actief bezig zijn, kunt u al uw energie kwijt in de sportschool of een wandeling maken op de looproute.



Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan