Menu

Scenic Eclipse

 

“Ultra Luxe Expeditie jacht op zee”

Scenic Eclipse zet de standaard in oceaan cruisen in termen van technologie, grootte en luxe. State-of-the-art veiligheidsvoorzieningen stellen ons in staat om bestemmingen te ontsluiten waar anderen alleen maar van kunnen dromen.

Ontworpen om de ultieme ervaring van een mensenleven te leveren voor slechts 228 gasten, waarvan slechts 200 op de Noordpool en Antarctica, brengt de vloot van Scenic Eclipse oceaan cruisen naar een geheel nieuw niveau – een combinatie van luxe, ontdekking en veiligheid, en geeft gasten de mogelijkheid om meer te ontdekken dan wat voorheen denkbaar was. Van natuur tot culturele ontmoetingen, en van historische steden tot oude monumenten, Scenic Eclipse heeft zeker een reis die u enthousiast maakt.

Ervaar het buitengewone in alle opzichten aan boord van Scenic Eclipse, ‘s werelds eerste Discovery Yachts™. Geïnspireerd door de gestroomlijnde contouren van een zeiljacht, heeft Scenic Eclipse de standaard gezet in ultra-luxe oceaan cruisen.

Dankzij haar GPS Dynamic Positioning kan de Discovery Yacht haar locatie behouden zonder ankers te laten vallen op gevoelige zeebodems. Deze toewijding aan uw veiligheid, milieubescherming en innovatie van wereldklasse heeft ons in staat gesteld de meest inspirerende en opwindende routes mogelijk te maken.

 

Culinair 

Dineren aan boord van Scenic Eclipse belooft een echt all-inclusive culinaire reis te worden. Geniet van de fijne creaties van het culinaire team tot 10 eetgelegenheden, variërend van informeel tot verfijnd dineren.

  • Restaurant Lumière: Franse fine dining
  • Restaurant Elements: Geniet van heerlijke biefstuk van de haas
  • Night market @koko’s: Authentieke gerechten
  • All-Inclusive maaltijden en premium dranken
  • Aziatisch restaurant
  • Sushi @Koko’s

 

Entertainment aan boord van de Scenic Eclipse

Verken boven, onder en voorbij de horizon per helikopter, onderzeeër, Zodiac of kajak. Ontspan op het schip door in een van de hangstoelen van het uitzicht te genieten. Blijf sportief in de yoga & Pilates room. In de Senses spa en de Spa Vitality pool kun je heerlijk genieten van de rust. Neem daarna een lekker drankje in een van de bars of lounges. In het theater zijn verschillende shows te zien tijdens uw cruise.

Van natuur tot culturele ontmoetingen, en van historische steden tot oude monumenten, een Scenic Eclipse reis zal u zeker achterlaten met herinneringen die een leven lang zullen meegaan.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan