Menu

Scenic Azure

Scenic-azure-douro-portugal-riviercruise

 

Geniet van de Portugese zon op Scenic Azure

Scenic Azure is een 5-sterren rivierschip dat sinds 2016 haar passagiers op een luxueuze  manier vervoerd over de Douro in Portugal. Het schip focust zich op het bieden van een onvergetelijke ervaring door een persoonlijke en effectieve service te bieden. Alle medewerkers aan boord werken er samen aan om de passagier tevreden te houden. Op deze manier kunt u de Douro en zijn omgeving het beste verkennen.

Het schip is korter dan de andere Scenic schepen, maar dat wordt volledig gecompenseerd door de luxe en comfort dat het schip biedt. Scenic Azure is speciaal korter gemaakt zodat het schip soepel door de Portugese rivier kan varen.

 

Scenic Azure beschikt over een zonnedek om te genieten van het uitzicht en de Portugese zon. Het schip heeft een capaciteit van 96 passagiers en 48 hutten verspreid over het gehele schip. Op het schip krijgt u de vrijheid om alles te ontdekken. Het beschikt namelijk niet alleen over de luxueuze hutten, maar ook van een publieke lounge, entertainment en diverse restaurants.

Aan boord zijn er vier verschillende soorten hutten aanwezig. Elke hut biedt plaats voor maximaal 2 passagiers. Deze ruime en luxe ingerichte hutten beschikken allemaal over een manier om te genieten van het uitzicht, dit varieert van een raam of balkon tot een eigen zonnedek.

Culinair genieten aan boord van Scenic Azure

  • Portobellos Restaurant – Biedt een culinaire eetervaring aan boord van de Scenic Azure. U kunt hier genieten van vijf voortreffelijke gangen samen met een eerste klas wijn, elk geïnspireerd door de bestemming.
  • Rivier Café – Is een van de belangrijkste eetgelegenheden aan boord. In dit restaurant wordt er vers gemaakt ontbijt en lunch gerechten gereserveerd door de chef, maar u kunt ook in het restaurant genieten van een diverse buffetten.
  • Table d’Or – De perfecte plek om culinair te eten, het biedt een onvergetelijke ervaring die exclusief beschikbaar is voor  Diamond Deck en Junior Suite gasten. Er staat u een avond vol verrassingen te wachten, terwijl u geniet van zes zorgvuldig bereide gerechten, elk gecombineerd met een geselecteerde wijn.
  • Crystal Dining –  Is de grootste eetzaal. Hier kunt u genieten van een overvloed aan ontbijtbuffetten, lunch gerechten en door de chef bereide maaltijden.
  • Panorama Lounge & Bar – Hier krijgt u de mogelijkheid om een praatje te maken met andere reizigers en te genieten van een drankje en een hapje, met een schitterend uitzicht. Dit is de belangrijkste lounge aan boord.

 

 

 

Entertainment aan boord van Scenic Azure

Verveling is zeker niet iets wat u zal overkomen op dit fantastische schip. U kunt elk moment van de dag kijken naar het adembenemende uitzicht vanaf het Riverview terras en het Panorama deck. U kunt ook ontspannen in het zwembad op het Sapphire Deck of gaan wandelen op de looproutes. Bij de Panorama Lounge & Bar kunt u de hele dag door genieten van entertainment en uitgebreide drankjes. In de avond vindt u hier een rustige en stimulerende avond op de rivier.

Ook kunt u heerlijk ontspannen in het wellness centrum aan boord, waar onder andere massages en schoonheidsbehandelingen worden aangeboden. Wilt u toch iets actiefs doen, kunt u al uw energie kwijt in het fitness centrum op het Sapphire Deck. Deze is uitgerust met verschillende fitness apparaten waaronder cardio- en gewichtsmachines.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan