Menu

Star Princess

 

 

Star Princess, de nieuwe generatie onder de cruiseschepen

Star Princess, het nieuwe luxueuze schip van Princess Cruises. Samen met zusterschip Sun Princess vormen zij samen de nieuwste generatie cruiseschepen, behorend tot de
Grand-Klasse, en is Star Princess het derde schip met een hemelse naam.

Aan luxe geen gebrek aan boord van Star Princess. Ze zal de fenomenale nieuwe Dome, buitengewone uitzichten op de Piazza, riante Signature Collection Suites en meer bieden.

Laat u onderdompelen in luxe terwijl Star Princess u langs de mooiste bestemmingen van de Middellandse zee brengt. Star Princess zal medio 2025 aan de vaart worden toegevoegd.

Star Princess is een schip dat vaart op LNG. Dit is een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone scheepsbrandstoffen. In de toekomst zullen er steeds meer cruiseschepen op LNG varen. Zelf merkt u niks anders tussen schepen die wel of niet LNG gebruiken, naast dat het duurzamer is. U kunt nog steeds genieten van een cruise die u gewent bent!

Culinair genieten aan boord van Star Princess

  • The Main Dining Rooms – Alle hoofdrestaurants bieden u overheerlijke meergangendiners.
  • Horizon Hof – Horizon Court is toonaangevend op het gebied van 24 uur per dag dineren en biedt u 24 uur per dag buffetmaaltijden en snacks. Daarnaast heeft het restaurant een nachtbistro met een vast menu en sit-down service van 22:00 uur tot 04:00 uur.
  • Piazza Atrium – het Piazza Atrium beschikt over het International Café voor onder andere gebak, sandwiches, salades, versgebakken koekjes en een ruim aanbod aan verschillende koffiedranken.
  • Trident Grill – Trident Grill vindt u op het Lido Deck en biedt u onder andere hamburgers en hotdogs.
  • Prego’s pizzeria – de verrukkelijkste pizza’s haalt u bij Preggo’s pizzeria en bevindt zich op het Lido Deck.

 

 

Entertainment aan boord van Star Princess

Neem een duik in één van de zwembaden van de indrukwekkende The Dome. Overdag beschikt The Dome over zowel een binnen- als een buitenzwembad, waar ‘s avonds de zwembaden worden omgetoverd tot een riant podium waar u kunt genieten van verbluffend entertainment.

De Princess Leef! lounge is een lounge als geen ander, waar u zich nooit zult vervelen. U kunt hier onder andere spelshows, late-night comedyshows en live-concerten bijwonen.

Uiteraard kunt u ook een gokje wagen in het Princess Casino bij een van de traditionele gokspellen.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan