Menu

MSC World Europa

 

MSC-Cruises-MSC-World-Europa-inside

MSC World Europa, wereldklasse cruiseschip!

MSC World Europa is het eerste schip in de vloot van MSC wereldklasse en gaat 2022 in de vaart. Dit nieuwe schip vaart op LNG, één van de ‘s werelds schoonste en snelste scheepsbrandstoffen. De rederij zet een stap naar een zuinige en milieuvriendelijke scheepvaart. De  Y-vormstructuur van het schip zorgt voor een panoramisch uitzicht op zee en de G-boog van het schip is ontworpen om de stabiliteit en het comfort van de gasten te verbeteren. Het schip ziet er uniek uit. De MSC World Europa is een interactief cruiseschip waarbij u nauwelijks stil kunt blijven zitten als u eenmaal aan boord bent. Het schip zal een unieke cruise-ervaring bieden welke in totale verbinding staat met de zee.

MSC World Europa is een schip dat vaart op LNG. Dit is een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone scheepsbrandstoffen. In de toekomst zullen er steeds meer cruiseschepen op LNG varen. Zelf merkt u niks anders tussen schepen die wel of niet LNG gebruiken, naast dat het duurzamer is. U kunt nog steeds genieten van een cruise die u gewent bent!

Herstel uw lichaam in de luxe Balinese Spa, waar u onder andere kan genieten van een schoonheidsbehandeling. Het geweldige Aquapark beschikt over een virtual reality-technologie en biedt enorm veel plezier voor het hele gezin. De zes zwembaden en 14 whirlpools bieden voldoende ruimte om te ontspannen aan boord. U kunt ook grootschalige theatershows bijwonen aan boord.

Culinair genieten aan boord van MSC World Europa

Aan boord van MSC World Europa is er een ruime keuze aan eetgelegenheden binnen en buiten. Gasten kunnen kiezen uit 13 eetgelegenheden, waaronder zes specialiteitenrestaurants. Alle eetgelegenheden worden naar een hoger niveau getild, zoals het klassieke steakhouse Butcher’s Cut in Amerikaanse stijl en de Aziatisch Kaito Teppanyaki Grill en Sushi Bar. La Pescaderia is een traditionele zeevruchtengrill met zitplaatsen in de buitenlucht. Gasten hebben ook de mogelijkheid om van de drie buffetrestaurants te genieten.

Voor het eerst kan er nu bier aan boord worden gebrouwen, in de Masters of the Sea Pub.

Als het op dessert aankomt, zullen de zoetekauwen, die dol zijn op de chocoladesamenstellingen smullen van Venchi 1878 Chocolate Bar en Venchi 1878 Gelato and Creperie.

Entertainment aan boord van MSC World Europa

Voor een ieder is er wat wils, een verrijkende binnen- en buitenactiviteiten gedurende de dag. Houdt u meer van avontuur? Maak dan een ritje op de Zip Line of maak een wandeling over de Himalayan Brug. Het verbazingwekkende Metropolitan Theatre presenteert zeven gloednieuwe shows in Broadway-stijl.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan