Menu

MSC World America

MSC World America, een nieuwe wereld van cruisen

Ontdek aan boord van MSC World America de nieuwe wereld van cruisen. Hier komen Europese verfijning en Amerikaans comfort elkaar tegen. Verschillende culturen komen samen op een schip dat speciaal ontworpen is voor de wereldse nieuwsgierige reiziger. Geniet aan boord van een aparte gastronomische ontdekkingsreis die van alles biedt. U heeft keuze uit meer dan 30 lounges, bars en restaurants. Daarnaast is er oneindig veel plezier te vinden in de SportPlex, rollerskate arena, of op het glijbanenpark.

Culinair genieten aan boord van MSC World America

Aan boord van MSC World America is er een ruime keuze aan eetgelegenheden binnen en buiten. Gasten kunnen kiezen uit 13 eetgelegenheden, waaronder zes specialiteitenrestaurants. Alle eetgelegenheden worden naar een hoger niveau getild, zoals het klassieke steakhouse Butcher’s Cut in Amerikaanse stijl en de Aziatisch Kaito Teppanyaki Grill en Sushi Bar. Gasten hebben ook de mogelijkheid om van de drie buffetrestaurants te genieten.

De restaurants aan boord zijn HOLA! Tacos & Cantina, Butcher’s Cut, Il Mercato Buffet, Main Dining, Kaito Teppanyaki, Les Dunes Restaurant, La Foglia Restaurant, Bubbles Restaurant, Esagono Restaurant, Pizza & Burger, The Lanai, La Plage en La Brasserie Buffet.

 

 

Entertainment aan boord van MSC World America

Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat en van jong tot oud, iedereen kan de hele dag genieten van de entertainment aan boord.  Ga shoppen bij de World Galleria, zwem in de Botanic Garden Pool of leef je uit op rolschaatsen of in een botsauto.
Er zijn daarnaast op maat gemaakte programma’s voor elke leeftijdsgroep. Op de World America vindt u drie nieuwe concertachtige shows in het Luna Park Arena. Daarnaast zijn er vijf nieuwe grootschalige theaterproducties in het World Theatre, vier thematische ervaringen in de Panorama Lounge en veel verschillende live pop-up exposities.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan