Menu

MSC Fantasia

 

Cruiseschip-MSC Fantasia-MSC Cruises-Atrium

MSC Fantasia, een tal van mogelijkheden

MSC Fantasia werd in 2008 in Marseille gedoopt. Het schip van 139.000 ton is het zusterschip van de MSC Splendida, MSC Divina en MSC Preziosa. Het schip heeft veel nieuwe faciliteiten van MSC Cruises, waaronder de exclusieve MSC Yacht Club en het populaire Sacramento Tex Mex Restaurant. Gecombineerd met de spannende routes, entertainment aan boord en comfortabele hutten!

Degenen die op zoek zijn naar een extra speciale cruise met een beetje extra luxe, moeten de MSC Yacht Club overwegen. Gasten die op dit niveau cruisen, zullen genieten van een fantastisch scala aan extra voordelen, zoals all-inclusive eten en drinken, een 24-uurs butler- en conciërgeservice, exclusieve restaurants en open dineren.

Ze kunnen ook optimaal profiteren van toegang tot exclusieve ruimtes zoals The One Sun Deck en Top Sail Lounge, met panoramisch uitzicht, een stijlvol restaurant, privézwembad en whirlpools. Passagiers van Yacht Club kunnen zelfs hun eigen kustexcursies op maat maken en privéwinkelmogelijkheden regelen.

Culinair genieten aan boord van MSC Fantasia

De keuken en het diner aan boord van MSC Fantasia toont de heerlijke mediterrane smaak van de cruisemaatschappij, samen met de internationale keuken die de brede aantrekkingskracht van MSC weerspiegelt. MSC Fantasia beschikt over een groot hoofdrestaurants met traditionele mediterrane gerechten, van Italiaans vlees en vers gebakken brood tot verfijnde internationale gerechten. En daarnaast is het buffet restaurant geopend voor ontbijt, lunch en diner. Tussen 06.00 en 02.00 kunt u hier binnen lopen en iets lekkers pakken!

 

Cruiseschip-MSC Fantasia-MSC Cruises-Bar

Entertainment aan boord van MSC Fantasia

Entertainment op de MSC Fantasia biedt de gebruikelijke flair aan boord van MSC’s schepen, van levendige shows in het theater tot de intieme, ontspannen sfeer in de exclusieve Top Sail Lounge van de Yachts Club.

Bovendien bieden de bars en lounges van MSC Fantasia een verscheidenheid aan locaties die zijn geïnspireerd op verschillende thema’s. Geniet van locaties zoals de Gold Jazz Bar, gevuld met jazzmuziek en zeldzame whisky’s, cognac en oude grappa.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan