Menu

MSC Euribia

*Klik & beweeg met uw linker muis knop over de foto 

                      om naar links en rechts te kijken.

 

 

 

 

*Klik & beweeg met uw linker muis knop over de foto

                      om naar links en rechts te kijke

 

“MSC Euribia is groener dan groen”

MSC Euribia is in 2023 ter water gelaten. Dit schip behoort tot de Meraviglia-Plus klasse. Ze is het zusje van de MSC Grandiosa & MSC Virtuosa. Dit schip van MSC Cruises biedt moderne cruisevakanties in mediterrane stijl met een verbeterde ervaring aan boord.

Aan boord vind u innovatieve technologie, buitengewoon entertainment, uitgebreide eetgelegenheden en uitstekende familiefaciliteiten.

Het hart van MSC Euribia is de overdekte promenade, bekend als Galleria Euribia. Dit beslaat twee dekken en herbergt veel geweldige plekken om te eten, drinken en winkelen. Dit sociale centrum van het schip wordt verlicht door een oogverblindende 80 meter lange LED-skydome met sfeerbeelden en digitale magie. ‘S Avonds komt de promenade tot leven met street party-vibes.

Een rustgevende en comfortabele nacht aan boord is vanzelfsprekend, want u vindt er een grote verscheidenheid aan passagiershutten en suites met opties voor absoluut comfort, wellness en luxe, evenals gezinsopties inclusief aansluitende hutten om het een beetje gemakkelijker te maken voor mensen die reizen met jongere gasten.

MSC Euribia is een schip dat vaart op LNG. Dit is een milieuvriendelijker alternatief voor de gewone scheepsbrandstoffen. In de toekomst zullen er steeds meer cruiseschepen op LNG varen. Zelf merkt u niks anders tussen schepen die wel of niet LNG gebruiken, naast dat het duurzamer is. U kunt nog steeds genieten van een cruise die u gewent bent!

 

Faciliteiten aan boord van MSC Euribia

Als het gaat om tijd doorbrengen aan boord, laat MSC Euribia weinig te wensen over. Deck 16 is de “place to be” voor alle actieve activiteiten, met een fantastisch aanbod aan leuke spellen om uit te proberen.

Kinderen van 1-17 jaar worden goed verzorgd met speciale kinderclubs, beveiligde ruimtes en activiteiten die bij de leeftijd passen. Baby’s kunnen genieten van activiteiten en games in samenwerking met Chicco, kinderen van 3-11 jaar kunnen zich vermaken met LEGO® en tieners zullen hun eigen ontmoetingsplek vinden met spelletjes en een disco.

Als de zon echter schijnt en wat tijd samen als gezin door te brengen, speel dan met je geliefden in het Aquapark, met verschillende zwembaden en glijbaan.

Culinair genieten aan boord van MSC Euribia

MSC Euribia biedt een groot aantal eetgelegenheden. Het traditionele hoofdrestaurant heeft een dagelijks wisselend menu met mediterrane gerechten met zeevruchten, malse stukken vlees en vegetarische opties. Het 24-uurs Marketplace Buffet heeft een fantastische selectie aan ontbijtproducten, maar ook lunch en diner en is op elk moment van de dag beschikbaar als u een beetje energie nodig hebt! Daarnaast zijn er voor iets kleins een aantal geweldige specialiteitenrestaurants.

  • Indochine Restarant – Geniet van een selectie van Frans-Vietnamese gerechten met zowel oude als nieuwe wereldwijnen.
  • Kaito Teppanyaki – Maak van uw eetervaring een evenement om niet te vergeten in dit levendige Aziatische restaurant, waar u kunt kijken terwijl uw eten wordt bereid op hete borden voor je.
  • Kaito Sushi Bar – Liefhebbers van deze delicate Japanse keuken zullen minstens één keer in dit uitnodigende restaurant willen dineren.
  • Hola! Tacos en Cantina – Proef de smaken van Latijns-marikaanse en Mexicaanse gerechten om te delen met uw reisgezelschap.

 

MSC Cruises-MSC Euribia-Cruise-Cruiseschip-Zee 4

Entertainment aan boord van MSC Euribia

Het entertainmentprogramma van MSC Euribia is één van de beste op zee met een grote verscheidenheid aan spannende dingen om te zien en te doen. Ideaal voor familievakanties, cruisers van alle leeftijden zullen aan boord iets kunnen vinden dat bij hun tempo past.

De Carousel Lounge biedt tweemaal per nacht spectaculair entertainment door een exclusief partnerschap met Cirque Du Soleil.

De TV Studio and Bar van het schip zendt live games en talentenjachten uit over het hele schip en verandert ook in een locatie voor livemuziek met komedie, karaoke en meer. Na sluitingstijd is de Attic Club een stijlvolle locatie voor een slaapmutsje of zelfs een dans als u nog geen zin heeft om naar bed te gaan.

Bekijk alle cruises

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan