Menu

MSC Divina

 

Cruiseschip-MSC Divina-MSC Cruises-Theater

MSC Divina, een parade plaatje van de vloot

MSC Divina werd in mei 2012 in Marseille gedoopt. Het schip van 139.000 ton is het zusterschip van de MSC Splendida, MSC Fantasia en MSC Preziosa. Het schip heeft veel nieuwe facilitieten van MSC Cruises, waaronder de exclusieve MSC Yacht Club en het populaire Sacramento Tex Mex Restaurant. Gecombineerd met de spannende routes, entertainment aan boord en comfortabele hutten!

Degenen die op zoek zijn naar een extra speciale cruise met een beetje extra luxe, moeten de MSC Yacht Club overwegen. Gasten die op dit niveau cruisen, zullen genieten van een fantastisch scala aan extra voordelen, zoals all-inclusive eten en drinken, een 24-uurs butler- en conciërgeservice, exclusieve restaurants en open dineren.

Ze kunnen ook optimaal profiteren van toegang tot exclusieve ruimtes zoals The One Sun Deck en Top Sail Lounge, met panoramisch uitzicht, een stijlvol restaurant, privézwembad en whirlpools. Passagiers van Yacht Club kunnen zelfs hun eigen kustexcursies op maat maken en privéwinkelmogelijkheden regelen.

Culinair genieten aan boord van MSC Divina

De keuken en het diner aan boord van MSC Divina toont de heerlijke mediterrane smaak van de cruisemaatschappij, samen met de internationale keuken die de brede aantrekkingskracht van MSC weerspiegelt. MSC Divina beschikt over drie grote restaurants met een balans tussen traditionele mediterrane gerechten, van Italiaans vlees en vers gebakken brood tot verfijnde internationale gerechten:

  • Black Crab – Hoofdrestaurant eetkamer
  • Villa Rossa – Hoofdrestaurant
  • Calumet and Manitou -buffetten non-stop geopend voor 20 uur per dag, van 06:00 tot 02:00 uur, gasten kunnen profiteren van de flexibele tijden om van hun eten te genieten.

MSC Divina beschikt ook over het Sacramento Tex Mex Restaurant, dat alle smaken van de Mexicaanse keuken combineert met vlees gevulde Texaanse gerechten. Geniet van steaks in Texaanse stijl of pittige enchiladas, fajitas, burrito’s en taco’s, allemaal in combinatie met een verfrissend Mexicaans bier of Margarita.

 

Cruiseschip-MSC Divina-MSC Cruises-Bar

Entertainment aan boord van MSC Divina

Entertainment op de MSC Divina biedt de gebruikelijke flair aan boord van MSC’s schepen, van levendige shows in het theater tot de intieme, ontspannen sfeer in de exclusieve Top Sail Lounge van de Yachts Club.

Bovendien bieden de bars en lounges van MSC Divina een verscheidenheid aan locaties die zijn geïnspireerd op verschillende thema’s. Geniet van locaties zoals de Gold Jazz Bar, gevuld met jazzmuziek en zeldzame whisky’s, cognac en oude grappa.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan