Menu

Premium

Katarina Line Premium categorie is de eerste generatie schepen met stalen romp, meestal met 18 of 19 dubbele, ruime ensuite hutten met airconditioning (10 of 11 op het dek, 8 benedendeks).

Hieronder vind u de schepen die onder de categorie Premium  vallen, als u op de naam van het schip klikt, vind u meer informatie over het schip.

Schepen Cruiseschip-Katarina Line-Cruises-Premium-Schip Cruiseschip-Katarina Line-Cruises-Premium -Zonnedek

Antonella
Dalmatia
Dionis
Eos
Jadranska Kraljica
Leonardo
Meridijan
Morena
Vapor

Premium schepen met stalen romp met een moderne, traditionele uitstraling bieden accommodatie in ruime en-suite hutten met airconditioning, een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden, een haardroger en een kluisje. Schepen zijn van 29 tot 35 meter lang met hutten van 8 tot 14 m2 groot.

Inbegrepen services: ontbijtbuffet, driegangenlunch, Captain’s diner, Engelse sprekende tourmanager aan boord (behalve op KL1 route van Opatija en Naturist/FKK tour), 1 begeleide tour, dagelijkse cabineservice, midweek verse set handdoeken en beddengoed, bagage-service, olijfolie en wijn proeverij aan boord, gratis water, afternoontea en koffie. Gratis WiFi.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan