Menu

MS Trollfjord

 

Cruiseschip-Hurtigruten-MS Trollfjord-schip-Sfeer Restaurant

Vaar mee naar de mooie plekjes van Noorwegen

Het schip is vernoemd naar het beroemde Fjord dat gelegen is tussen Lofoten en Vesteralen. Het schip is sinds 2002 in de vaart en behoort ze tot één van de nieuwste schepen van de Hurtiruten vloot. Aan boord vind u een Noors houten interieur wat in 2023 is gerenoveerd.

Geniet van de unieke panorama lounge en van de aantrekkelijke suites. Aan boord is veel kunst terug te vinden van de kunstenaar Kaare Espolin Johnson.

Aan boord gaan 500 passagiers. U kunt genieten van een prachtig uitzcht vanaf het Outdoor Explorere Deck om zo niets te missen van de omgeving. Het schip is uitgerust met een buiten Hot-tub. Geniet van een heerlijk drankje in de Polar bar of kom even helemaal tot rust in de sauna.

In de Saga Hall word het ontbijt, lunch en diner geserveerd. Daarnaast is er ook een a la carte restaurant aanwezig!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan