Menu

MS Spitsbergen

 

Cruiseschip-Hurtigruten-MS Spitsbergen-schip-Schip Sfeer

MS Spitsbergen brengt u naar Arctische bestemmingen

Sinds 1896 verzorgt Hurtigruten al reizen naar bijzondere bestemmingen. Het schip is sinds 2016 opgenomen in de vloot van Hurtigruten. Het schip is geheel gemoderniseerd. Het heeft comfortabele hutten voor 335 passagiers. De openbare ruimtes hebben een Scandinavisch design. Het schip is millieuvriendelijk. Er worden continu nieuwe acties doorgevoerd om het brandstofgebruik te verminderen. Het schip is zeer wendbaar, waardoor het ideaal is om tussen de fjorden te varen zowel in Noorwegen als bestemmingen in Groenland, IJsland en Canada.

In de explorer bar heeft u een mooi uitzicht, waar u optimaal kunt genieten van de omgeving! Er is voldoende plek om ook buiten te genieten van het adembenemende uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan