Menu

MS Richard With

MS Richard neemt u mee op expeditie

Elk schip beschikt over een aantal grote suites met een comfortabele zithoek bestaande uit een bank en fauteuils en een televisie, en een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed. Voor slechts 590 passagiers heeft het schip genoeg ruimte voor alle passagiers. Het schip is vernoemd naar de beroemde Noorse kapitein en tevens de grondlegger van Hurtigruten. Hij heeft er voor gezorgd dat de “postboot” sinds 1893 een onderdeel is geworden van het Noorse kustleven! In 1993 is het schip in de vaart genomen.

In de panorama lounges kunt u genieten van het prachtige uitzicht en hoeft u geen seconde te missen van het mooie landschap. Op dit schip is een heus expeditie team aanwezig die u mee neemt naar bijzondere bestemmingen!

Op het buitendek kunt u genieten in één van de Hot-tubs binnen vind u een sauna waar u even tot rust kan komen. Het hoofd restaurant “Torget” word gebruikt voor het ontbijt, lunch en diner. Ook aan boord van dit schip is er een wetenschap center.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan