Menu

MS Nordlys

MS Nordlys geïnspireerd op het Noorderlicht

Het schip neemt u mee op de actieve expedities. Klaar om de kust van Noorwegen te ontdekken. Het schip is gebouwd in 1994 en gerenoveerd in 2019. Aan boord zijn iets minder dan vijfhonderd bedden, dat plek bied aan 590 passagiers. U kunt genieten in de comfortabele lounges op dit schip waar een harmonieuze sfeer heerst.

Aan boord van het schip zijn enkele grote suites te vinden. Daarnaast zijn er ook mini-suites met een tweepersoonsbed. De standaardhutten zijn te boeken als binnen of buitenhutten. Er zijn ook enkele 3-persoonshutten aanwezig aan boord.

U kunt genieten van een groot buitendek zodat u geen moment hoeft te missen van het prachtige uitzicht! Ook kunt even relaxen in één van de Hot-tubs.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan