Menu

MS Nordkapp

MS Nordkapp, in een nieuw jasje

Het schip is vernoemd naar het adembenemende plateau Noordkaap op het uiterste puntje van het Europesche vasteland. Het is één van de meest geliefde Hurtigruten bestemmingen. MS Nordkapp is in 2016 geheel gerenoveerd en heeft nu een modern interieur is Scandinavische stijl. Veel van de materialen zijn natuurlijke materialen en is er gebruik gemaakt van hout, leisteen en leer. Ook de restaurants zijn onder de loep gegaan en in het Nordic restaurant kunnen gasten nu genieten van een nieuw menu!

Op het buitendek kunt u genieten in één van de Hot-tubs binnen vind u een sauna waar u even tot rust kan komen. Het main dining restaurant “Torget” word gebruikt voor het ontbijt, lunch en diner. Ook aan boord van dit schip is er een wetenschap center.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan