Menu

MS Maud

 

Cruiseschip-Hurtigruten-MS Maud-schip-Schip

MS Maud, het grootste schip in de Hurtigruten vloot

Sinds 2003 is het schip in de vaart en komt het op de mooiste plekjes van Noorwegen. In 2021 in het schip geheel gerenoveerd. Voorheen was dit schip de MS Midnasol. Wat dacht u van de prachtige middernachtzon?

Aan boord heerst er een sfeer van exclusiviteit, met 23 charmante ingerichte suites en sommige zelfs met balkon en gerenoveerde buiten en binnenhutten. Het schip is zeer geschikt voor reizen naar Antarctica. Het expeditie schip voldoet aan de “IJsklasse 1C”.

Het schip is uitgerust met een verkenningsdek en ruimtes die geschikt zijn voor de wetenschap, media en fotografie. Hiervandaan begint pas echt de expeditie! Dan nog de juiste kleding aan en in de tender stappen en u  bent klaar voor vertrek!

Het schip is uitgerust met een Hot-tub, En de panorama lounge die u altijd een prachtig uitzicht kan geven! In het Aune restaurant word het ontbijt, lunch en diner verzorgd voor alle gasten. Wilt u iets exclusiefs, dan is er het A la carte restaurant!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan