Menu

MS Fram

 

Cruiseschip-Hurtigruten-MS Fram-Schip-Schip1

MS Fram klaar voor expeditie

Door de moderne technologie is dit schip uitstekend geschikt voor expeditie reizen naar het prachtige poolgebied! Er zijn 127 comfortabele suites aanwezig en er zijn enkele suites aan boord van het schip. Er gaan slechts 318 passagiers mee op het schip dat in 2007 in de vaart is gekomen!

Vanaf het buitendek kunt u genieten van het landschap en de dieren die voorbij het schip komen! Daarnaast kunt u genieten van mooie kunstwerken die aan boord tentoongesteld worden. Deze schilderijen zijn gemaakt door kunstenaars uit het noordpoolgebied!

U kunt genieten het grote buitendeck waar ook een sauna gevestigd is. Mocht u binnen willen genieten van het uitzicht, is de Qilak obervation lounge een unieke uitkomst! Ook dit schip is uitgerust met een groot expeditie ruimte om u helemaal voor de bereiden op de prachtige expeditie die u eventueel gaat ondernemen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan