Menu

Westerdam

 

 

Westerdam-Holland America Line-Cruiseschip

Westerdam, ook wel bekend als een varend museum

Cruiseschip Westerdam is het derde Vista-klasse schip is gedoopt in 2004. Op dit cruiseschip van de Holland America Line vindt u veel hutten met een eigen balkon, prachtig op elkaar afgestemde lounges, bars en restaurants. Aan boord kunnen gasten 2362 worden ontvangen die meer ruimte per persoon genieten dan op welk cruiseschip dan ook. Cruiseschip Oosterdam is een schip met een prettige ambiance en intieme sfeer. Kortom vaar mee op het cruiseschip Westerdam!

Cruiseschip de Westerdam beschikt over een grote variatie aan hutten die zijn onder te verdelen in suites met balkon, hutten met balkon, hutten met zeezicht en de binnenhutten. Maar liefst 85% van de hutten biedt uitzicht op zee en 67% van die hutten hebben een veranda. Alle hutten zijn uitgerust met een flatscreen televisie, minibar, dvd-speler, minikluis, telefoon en radio met meerdere muziekkanalen.

Culinair genieten aan boord van Westerdam

Verken het brede aanbod van heerlijke dineropties aan boord, uiteenlopend van een burger met friet bij de Lido pool tot de Italiaanse smaken van Canaletto.

  • The Vista Dining Room – Biedt een onberispelijke service en een uitgebreide wijnkaart. Vijfgangenmenu’s inclusief continentale gerechten, vegetarische en koolhydraat beperkte opties. U kunt voor de traditionele eerste of tweede diner zitting kiezen, maar als u meer vrijheid wilt is er ook de open dinerzitting.
  • Lido Market – Biedt een ontspannen sfeer voor alle drie de maaltijden en snacks, ook biedt het buffet restaurant een verscheidenheid aan verse, op bestelling bereide specialiteiten.
  • Pinnacle Grill – Deze intieme locatie biedt een elegante, verfijnde eet ervaring. Met premium Sterling Silver bestek en geïnspireerde vis, vlees en kip gerechten en vele geselecteerde wijnen. Dit restaurant rekent een toeslag.
  • Canaletto – Hier vind u klassieke Italiaanse gerechten. U kunt kiezen uit een uitgebreide Italiaans menu waar de gerechten iedere keer weer een smaakexplosie zijn! Dit restaurant rekent een toeslag.
  • Dive-In – Is de perfecte plek voor comfort food. Hier vind u hamburgers, hotdogs en alles daar tussen in!

 

 

Westerdam-Holland America Line-Cruiseschip

Entertainment aan boord van Westerdam

  • Vista Lounge: Bekijk een oogverblindende Broadway-show en in een gloed van licht en kleur wordt je meteen naar een andere wereld gebracht.
  • Billboard onboard: Vijftig jaar aan hoog scorende hits galmen door de ruimte terwijl pianisten uw favoriete deuntjes spelen. Welkom bij Billboard Onboard. Tussen de nachtelijke sets door kunt u gerust ook een liedje zingen of met uw feitenkennis pronken door vragen op de digitale schermen te beantwoorden.
  • Lincoln Center Stage: De tijdloze schoonheid van klassieke kamermuziek wordt in het Lincoln Center Stage aangetoond. Geniet van meerdere programma’s met bekende klassieke werken en onontdekte juweeltjes uitgevoerd door uitmuntende instrumentalisten, bijna elke avond en middag.
  • World Stage: het prachtige theater dat ‘s avonds tot leven komt. Hier kunt u genieten van geweldige shows, kommedianten of een goochelaar kortom het kan allemaal!


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan