Menu

Eerste foto’s Eden Lounge op de Celebrity Edge

Celebrity Cruises zal 16 december 2018 zijn nieuwste aanwinst introduceren: Celebrity Edge. De cruisekenners kunnen niet wachten, want dit wordt een cruiseschip waarop iedereen meewilt, zo innovatief, nieuw, anders, luxe en elegant! De eerste afvaarten zijn nu al boekbaar.

Ontspanning ten top in de Eden Lounge

Hierbij laten wij u graag de eerste foto’s zien van de Eden Lounge van de Celebrity Edge. De Eden Lounge zal bestaan uit 3 dekken, van dek 3 naar dek 5 met grote glazen ramen voor een prachtig uitzicht. De Eden Lounge kan gebruikt worden om te relaxen, een snack te nuttigen, om te leren of om vermaakt te worden. Zo zullen er hier mooie muzieksessies gehouden worden, maar ook kook- en cocktail demonstraties en wijnproeverijen. Verwacht ‘s avonds ook een heerlijke ontspannen sfeer met muziek en culinaire verwennerijen in de prachtige groene omgeving. Bekijk hier de eerste impressie-foto’s:

Impressie Eden Lounge

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan