Menu

Disney Wish

Het nieuwste schip in de vloot, Disney Wish

Disney Cruise Line heeft bekendgemaakt dat er een vijfde schip wordt toegevoegd aan de vloot. Dit nieuwe schip krijgt de naam Disney Wish. De planning is dat het schip eind 2021 opgeleverd wordt door Meyer Werft in Papenburg. Vanaf januari 2022 zal het schip haar passagiers gaan vervoeren.

De eerste beelden zijn bekend gemaakt van het gloednieuwe schip. Er komt een prachtig atrium op het schip. Het drie verdieping hoge atrium is geinspireerd op één van de betoverende sprookjes.

Natuurlijk komt er op de achterkant van het schip een bekend personage! Op de Disney Wish krijgt Rapunzel hier een mooi plekje.

Het nieuwe schip wordt aangedreven door aardgas (LNG). Er worden 1250 hutten gerealiseerd wat plek biedt voor 2500 passagiers. Het schip is iets groter dan de Disney Dream en Dinsey Fantasy. Daarnaast komen er nog 2 schepen bij in deze klasse. Naar verwachting is dit in 2022 en 2023.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan