Menu

Cruise-griekse-eilanden

Cruise Griekse eilanden

Een van de meest populaire cruises is een cruise Griekse eilanden. Griekenland heeft een heerlijk klimaat en prachtige eilanden. Daarom is dit de ideale bestemming voor een cruisereis. Op deze manier kunt u op een heerlijke ontspannen manier dit gedeelte van de Middellandse Zee ontdekken.

De Griekse eilanden

Een aantal van de Griekse eilanden zijn erg bekend, maar sommige cruiseschepen doen ook minder bekende plaatsen aan. Er zijn teveel Griekse eilanden om ze allemaal op te noemen, namelijk 6.000. Daarvan zijn er wel maar 227 bewoond, dus stelt u zich voor welke prachtige ongerepte natuur u tegen komt.

Het grootste Griekse Eiland is Kreta. Daarna volgen Evia en Lesbos. In de periode van april tot en met oktober zijn de Griekse eilanden ontzettend populaire cruisebestemmingen. In deze maanden heeft Griekenland een heerlijk zomers klimaat. De officiële taal op de Griekse eilanden is Grieks, maar met Engels kunt u op veel plaatsen prima terecht.

Cruise naar Santorini

Het Griekse eiland Santorini is een zeer populaire cruisebestemming en verdient speciale aandacht. Als u tijdens een cruise Griekse eilanden Santorini aandoet, dan ligt uw cruiseschip in de voormalige kratermond. Terwijl het cruiseschip de krater in gaat, dan lijkt het land er ineens omheen te verschijnen. Laat u verrassen door het betoverende uitzicht!

Bezichtigingen cruise Griekse eilanden

Wat kunt u doen tijdens een cruise Griekse eilanden? Wat dacht u bijvoorbeeld van een bezoek aan de Acropolis in de belangrijke Griekse havenplaats Piraeus. Of ga op excursie naar Knossos, de beroemde hoofdstad van Kreta. Vergeet ook de prachtige natuur van de eilanden niet. U kunt natuurlijk ook genieten van de helderblauwe zee en het strand. Ontspan tussen de pittoreske havens met de bekende wit met blauwe huisjes. Genoeg te zien dus tijdens een cruise langs de Griekse eilanden!

Cruise Griekse eilanden combineren

Wilt u niet alleen Griekenland bezoeken tijdens uw vakantie? Een cruise Griekse eilanden is prima te combineren met andere landen, zoals Italië en Turkije. Start bijvoorbeeld in Venetië en vaar via Montenegro naar Corfu, Mykonos en Santorini. U kunt er ook voor kiezen om een Middelandse Zee cruise te boeken die eindigt in Barcelona. Onderweg doet u dan onder andere het Griekse eiland Corfu aan.

Wacht niet langer en boek een heerlijke cruise Griekse eilanden!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan