Menu

Zimbabweam Dream

 

Ontdek de Kariba rivier aan boord van Zimbabwean Dream

Ervaar een droom vakantie boordevol geschiedenis en wilde dieren aan boord van een schip met charme en elegantie. Vaar door het zuidelijke gedeelte van Afrika en beleef een persoonlijke ervaring met de natuur, omringt met een prachtig uitzicht aan boord van Zimbabwean Dream.

Het ideale schip om tot rust te komen en te genieten van het adembenemende landschap van het zuidelijke van Afrika. Op het bovendek bevindt zich een kleine jacuzzi en lounge en bar waar u nog extra tot rust kan komen. Aan boord ervaart u een persoonlijke ervaring met de natuur en bent u omring met een fantastisch uitzicht.

Het schip telt in totaal 8 hutten. De 1:1 crew to guest ratio maakt het mogelijk om service zo weergaloos en persoonlijk mogelijk te maken. Door uw voorkeur te leren kennen zorgt het team er voor dat elk moment van uw cruise wordt afgestemd op uw behoeften. De bemanning zorgt er voor dat alle reizigers alle comfort hebben die ze verwachten.

Gesneden uit edel hout, gedecoreerd met natuurlijke materialen en lokale stoffen, past het schip perfect in zijn omgeving.

Culinair genieten aan boord van Zimbabweam Dream

Alle maaltijden door de dag heen worden geserveerd in het restaurant. Hier kunt u genieten van de traditionele gerechten die door de chef zijn bereid.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan