Menu

MS Vasco de Gama

Ontdek het mooie Portugal aan boord MS Vasco de Gama

MS Vasco de Gama is geheel gerenoveerd in 2014. Aan boord kunt u genieten van de Loungebar. De salon bevindt zich aan de voorkant van het schip waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht! Voor dansavonden en andere animatie avonden bent u hier op de juiste plek!

Als u actief wilt blijven tijdens uw cruise worden op dit schip Gymlessen gegeven op het zonnedek. Tegelijkertijd kunt u genieten van een prachtig uitzicht!

Het zonnedek is er voor ontspannende momenten. Het dek is uitgerust met stoelen en ligstoelen om zo heerlijk te kunnen genieten van het landschap dat iedere keer veranderd!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Vasco de Gama-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Vasco de Gama

Aan boord kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Deze maaltijden worden allemaal geserveerd in het restaurant. Ook deze ruimte is uitgerust met vele ramen zodat u altijd naar buiten kunt kijken!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan