Menu

MS Renoir

Vaar mee over de Seine met MS Renoir

Wanneer u het schip binnen loopt komt u als eerste bij de receptie. Hier staat vriendelijk personeel u op te wachten. Hier bevindt zich ook de souvenirshop.

In de lounge kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie of een drankje. De Loungebar is uitgerust met grote raampartijen. Ook vanuit de lounge heeft u prachtig uitzicht over de verschillende landschappen die voorbij komen. “S avonds kunt u hier terecht voor een dansavond en worden er verschillende animatieavonden gehouden.

Op het zonnedek kunt u heerlijk relaxen. U kunt genieten van de omgeving en heerlijk ontspannen op één van de ligstoelen. Bent u liever actiever? Dan worden er ook gymsessies georganiseerd.

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Renoir-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Renoir

Aan boord kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Het ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant. Door de grote raampartijen hoeft u hier ook geen seconde van het landschap te missen!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan