Menu

MS Miguel Torga

Ontdek de Douro aan boord van MS Miguel Torga

Het schip is in 2017 gebouwd en is nu thuis in de havens van Portugal. Het schip heeft een mooie loungebar, waar u kunt genieten van gezelligheid. Drink een heerlijk aperitiefje of geniet van een dansavond of andere animatie avond. Overdag kunt u hier heerlijk vertoeven en genieten van het uitzicht met panoramisch uitzicht!

Wanneer u vragen heeft over de bestemmingen kunt u terecht bij de receptie, waar vriendelijk personeel staat op te wachten. Hier vind u ook de souvenirshop.

Heerlijk even bijkomen? Of genieten op een ligstoel van het veranderende uitzicht? Het kan allemaal op het zonnedek. Er zijn diverse stoelen en ligstoelen voor de gasten om te genieten van het landschap. Ook is er een zwembad aanwezig op het zonnedek om even af te koelen!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Miguel Torga-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Miguel Torga

Alle maaltijden worden geserveerd in het Restaurant. Net zoals alle andere ruimtes heeft het restaurant ramen waardoor u niets hoeft te missen van de omgeving waar het schip vaart!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan