Menu

MS L’Europe

 

 

MS L’Europe  neemt u mee naar de bijzondere wateren van de Donau en de rijn

Benoemd als symbool van eenheid, vaart MS L’Europe  over de Rijn en de Donau. Aan boord van MS L’Europe ontdekt u wat deze twee romantische rivieren te bieden hebben en ziet de bezienswaardigheden die u tijdens de reis tegen komt.

Het schip is ingericht met bruine, oranje en beige kleuren. Dit zorgt voor een zeer warme, uitnodigende, chique en vrolijke uitstraling.

Aan boord is er een verscheidenheid aan entertainment, hierbij kunt u denken aan quizzen, games, muziek en dans. Het zonnedek is uitgerust met vele zetels en ligstoelen, ideaal om volledig tot rust te komen en even te relaxen terwijl het landschap aan u voorbij komt.

Luistert u graag naar piano muziek? Dan is de Pianorambar iets voor u. Hier geniet u van gezellige pianomuziek met een overheerlijke cocktail in uw hand, de ideale plek om in een gezellige sfeer te ontspannen!

Culinair genieten aan boord van de MS L’Europe

Alle maaltijden worden geserveerd in het Restaurant. Hier kunt u genieten van het ontbijt, lunch en diner. Ook in het restaurant zijn grote raampartijen aanwezig zodat alle gasten kunnen genieten van het panoramisch uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan