Menu

MS Jeanine

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Jeanine-Cruise-Schip (2)

Ms Jeanine neemt u mee over de kanalen van Frankrijk

Een cruise aan boord van MS Jeanine is een authentieke en tijdloze ervaring, waarbij de tijd wordt genomen om Frankrijk op een andere manier te ontdekken. Aan boord wordt alles tot in de puntjes verzorgd en de bemanningsleden staan garant voor een gepersonaliseerde service. De inrichting van MS Jeanine is netjes en de sfeer, zowel elegant als intiem, is perfect in overeenstemming met haar omgeving. Een reis aan boord van MS Jeanine is een belofte van een onvergetelijke vakantie langs het water.

 

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Jeanine-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van Ms Jeanine

Het eten aan boord is een van de grootste troeven aan boord van de MS Jeanine. De maaltijden zijn van de hand van Alain Bohn, hoofd chef van de rederij. Samen met het team van chefs wordt elk menu vanuit de pure traditie van de Franse keuken, met grote aandacht voor de lokale smaken en gerechten van de bezochte streken en landen, samengesteld. De wijnen aan boord zijn geselecteerd om bij elk van uw maaltijden te passen. Voor de passagiers met allergieën of speciale dieetwensen worden de menu’s aangepast. Tijdens de cruise worden alle maaltijden geserveerd in het restaurant. Het is uitgerust met grote ramen, zodat u tijdens de maaltijd van de prachtige landschappen kunt genieten.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan