Menu

MS Infante Don Henrique

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Infante don Henrique-Cruise-Schip

Vaar over de Douro met de MS Infante don Henrique

Volop genieten van de prachtige natuur en tegelijkertijd tot rust komen. Dat kan allebei aan boord van dit 4 anker schip.

Aan boord kunt u genieten in de Lounegbar. Deze salon bevindt zich aan de voorkant van het schip. Hier kunt u genieten van een heerlijk drankje en genieten van het panoramische uitzicht! In deze lounge vinden dansavonden en andere animatie-avonden plaats.

Wilt u graag fit blijven aan boord? Geen probleem, u kunt mee doen aan de gymsessies die gegeven worden op het zonnedek. Zo kunt u ondertussen genieten van het adembenemede uitzicht!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Infante don Henrique-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Infante don Henrique

Tijdens uw riviercruise worden alle maaltijden geserveerd in het restaurant. Het restaurant heeft ook rondom ramen zodat u kunt geen seconde hoeft te missen van het uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan