Menu

MS Elbe Princesse

MS Elbe Princesse neemt u mee over de Elbe

Met een Scandinavisch en hedendaags interieur verwijst MS Elbe Princesse maar de steden die ze aandoet. Dit schip wordt gekenmerkt door haar charme en biedt haar passagiers een originele en authentieke ervaring. Aan boord wordt alles tot in de puntjes verzorgd en de bemanningsleden staan garant voor een gepersonaliseerde service.  Een reis aan boord van MS Elbe Princesse is een belofte van een onvergetelijke vakantie langs het water.

 

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Elbe Princesse-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Elbe Princesse

Het eten aan boord is een van de grootste troeven aan boord van de MS Elbe Princesse. De maaltijden zijn van de hand van Alain Bohn, hoofd chef van de rederij. Samen met het team van chefs wordt elk menu vanuit de pure traditie van de Franse keuken, met grote aandacht voor de lokale smaken en gerechten van de bezochte streken en landen, samengesteld. De wijnen aan boord zijn geselecteerd om bij elk van uw maaltijden te passen. Voor de passagiers met allergieën of speciale dieetwensen worden de menu’s aangepast. Tijdens de cruise worden alle maaltijden geserveerd in het restaurant. Het is uitgerust met grote ramen, zodat u tijdens de maaltijd van de prachtige landschappen kunt genieten!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan