Menu

MS Elbe Princesse II

MS Elbe Princesse II neemt u mee over de Elbe

Het schip neemt u mee van Berlijn naar Praag. Een riviercruise die u lang zult herinneren. Met slechts 81 passagiers is er plek genoeg op het schip. In 2018 is het schip in de vaart genomen en dit ziet u terug in het prachtige interieur van het schip.

Drink een drankje in de Loungebar en geniet van het panoramisch uitzicht. In de Loungebar vinden ook dansavonden en andere animatie avonden plaats!

Achterop het schip is een heerlijk terras. Hier kunt u rustig zitten en genieten van het uitzicht. Het zonnedek is uitgerust met vele ligstoelen, zo kunt u relaxen en genieten van de omgeving! Wilt u sportief doen tijdens uw riviercruise? Dan kunt u mee doen aan de gymsessies die in de middag gegeven worden op het Zonnedek!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Elbe Princesse ll-Cruise-Restaurant (2)

Culinair genieten aan boord van MS Elbe Princesse II

Alle maaltijden worden geserveerd in het restaurant (ontbijt, lunch en diner). Het restaurant is uitgerust met grote raampartijen zodat u niets hoeft te missen van de mooie omgeving!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan