Menu

MS Douce France

Maak kennis met de prachtige omgeving langs de Rijn

Het schip is in 2017 geheel gerenoveerd en dit is goed te zien. Wanneer u het schip binnen loopt ziet u als eerst de receptie. Hier wordt u vriendelijk onthaald door het personeel. Ook is er een kleine souvenirshop.

Voor het avond entertainment moet u in de Loungebar zijn. Hier worden verschillende animatie-avonden georganiseerd. In deze lounge kunt u nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk vertoeven.

Op het zonnedek zijn genoeg stoelen en ligstoelen zodat u geheel kunt ontspannen en kunt genieten van de prachtige omgeving. Wilt u liever actief blijven tijdens uw cruise? Dan kunt u mee doen aan de gymsessie die wordt gegeven op het zonnedek!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Douce France-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Douce France

U kunt genieten van alle maaltijden in het restaurant. Hier worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. In het restaurant zijn grote raampartijen waardoor u niets hoeft te missen van de mooie omgeving!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan