Menu

MS Déborah

MS Déborah neemt u mee over de kanalen van Frankrijk

Een klein schip waar slechts 22 passagiers mee aan boord gaan! Ideaal wanneer u met uw familie en vrienden een schip voor uzelf wilt!

Aan boord kunt u een drankje drinken in de Lounge bar. Waar een fijne sfeer heerst. Hier zult u momenten doorbrengen met uw gezin of vrienden. De plek om heerlijk te ontspannen voor of na de maaltijd.

Even ontspannen? Genieten dan heerlijk van het uitzicht! Het terras is voorzien van genoeg stoelen en tafels.
Zin om even te luieren? Dan zijn er op het zonnedek ligstoelen aanwezig waar u heerlijk kunt relaxen, een goed boek kunt lezen en kunt genieten van het landschap om u heen!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Deborah-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Déborah

In het restaurant kunt u genieten van heerlijke maaltijden. Hier worden ontbijt, lunch en diner geserveerd. Door de grote ramen kunt u altijd genieten van de omgeving terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan