Menu

MS Camargue

 

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS-Camargue-Cruise-Schip

MS Camarque zorgt voor rust en ontspanning

De rustgevende, zachte roze en oranje tinten doen denken aan de ondergaande zon en geven het interieur van de MS Camarque een rustgevend karakter. Het schip beschikt over alle comfort en heeft alles om uw reis aangenaam te maken. Zowel de grootte als de inrichting van het schip zorgen voor een elegant en gezellig geheel, waar u zich direct thuis voelt. Ontspan in een van ligstoelen op het zonnedek, geniet van een heerlijk drankje in de openlucht terwijl u van het landschap geniet en laat u smaakpupillen doen dansen tijdens de verschillende maaltijden. Stap aan boord en laat u verwonderen tijdens u cruise op de MS Camarque.

 

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS-Camargue-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Camarque

Het eten aan boord is een van de grootste troeven aan boord van de MS Camarque. De maaltijden zijn van de hand van Alain Bohn, hoofd chef van de rederij. Samen met het team van chefs wordt elk menu vanuit de pure traditie van de Franse keuken, met grote aandacht voor de lokale smaken en gerechten van de bezochte streken en landen, samengesteld. De wijnen aan boord zijn geselecteerd om bij elk van uw maaltijden te passen. Voor de passagiers met allergieën of speciale dieetwensen worden de menu’s aangepast. Tijdens de cruise worden alle maaltijden geserveerd in het restaurant. Het is uitgerust met grote ramen, zodat u tijdens de maaltijd van de prachtige landschappen kunt genieten.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan