Menu

MS Botticelli

Varen over de Seine en genieten van alle faciliteiten

Genieten doet u onder andere ook in de Loungebar. Hier kunt u genieten van een heerlijk kopje koffie, nieuwe mensen ontmoeten en genieten van het uitzicht. Hier worden ‘s-avonds ook dansavonden en animatie avonden gegeven. Door de grote ramen hoeft u niets te missen van het uitzicht!

Op het zonnedek zijn voldoende ligstoelen zodat u heerlijk kunt relaxen aan het dek en kunt ontspannen. Maar ook kunt genieten van de omgeving waar het schip vaart.

In het begin van de middag kunt u meedoen aan een gymsessie. Deze worden gegeven op het zonnedek, zo bent u actief bezig en hoeft u niets te missen van de omgeving!

 

Rivierschip-CroisiEurope-MS Botticelli-Cruise-Restaurant

Culinair genieten aan boord van MS Botticelli

Alle maaltijden (ontbijt, lunch en diner) worden geserveerd in het restaurant. Hier kunt u genieten van een heerlijke maaltijd en intussen genieten van het prachtige uitzicht!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan