Menu

Celebrity Ascent

 

Celebrity Cruises - Celebrity Edge - Cruiseschip - Cruise - Schip

 

Meer ruimte. Meer luxe. Meer verbondenheid. Celebrity Ascent

Door het naar buiten gerichte ontwerp van het schip en de buitenruimtes kun je perfect genieten van de mooie verschillende uitzichten. Reis met dit innovatieve schip langs de prachtige Caribbean! Een dag fitness of een dag bij de spa, bij de Ascent kan het allemaal! Met 32 restaurants,bars en lounges is er overdag en ‘s avonds genoeg ruimte om te genieten van een lekker drankje of het entertainment aan boord. Celebrity Ascent is het vierde schip in de Edge klasse en biedt entertainment voor elke leeftijd!

 

Culinair genieten aan boord van Celebrity Ascent

Wat u eet op vakantie is bijna net zo belangrijk als waar u naartoe gaat, en op elke Celebrity-vakantie brengen we beide zaken perfect samen. De fascinerende geuren en smaken van uw eetervaring brengen u naar nieuwe plaatsen – zonder dat u uw tafel hoeft te verlaten. Op Celebrity Ascent maakt u een culinaire reis als geen ander. De menu’s zijn samengesteld door chef-kok Cornelius Gallagher met een Michelin-ster en zijn geïnspireerd op de fantastische regio’s die we over de hele wereld bezoeken. Samen met het culinaire toptalent aan boord, die de gerechten dagelijks vers bereiden met lokale ingrediënten, geniet u van de beste dinerervaring op zee.

Een aantal restaurants aan boord zijn:

  • Fine Cut Stakehouse
  • Le Grand Bistro
  • Le Petit Chef
  • The Magic Carpet
  • Rooftop Garden Grill

Entertainment aan boord van Celebrity Ascent

Vervelen aan boord van de Celebrity Ascent is geen optie. Overdag kunt u heerlijk genieten bij het zwembad of een van de 14 bars en lounges. Begin de dag goed in het fitness centrum en ga daarna lekker ontspannen in de spa. ‘s Avonds kunt u verschillende shows bijwonen in het theater of gooi de voetjes van de vloer in The club. Geniet van een cocktail op de rooftop garden en laat de kinderen lekker in het zwembad spelen!

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan