Menu

Carnival Venezia

 

Carnival Venezia, cruisen in ‘Fun Italian Style’

Er zit meer dan een beetje Italië in Carnival Venezia, daarom wordt deze cruise het cruisen in Fun Italian Style genoemd. Italiaanse kenmerken zijn onder andere te vinden in het atrium, dat is gebaseerd op Piazza San Marco in Venetië. Daarnaast zijn er meerdere restaurants met verschillende Italiaanse gerechten. En wat dan echt niet kan ontbreken is een heerlijk Italiaanse wijn.

Ook aan de cruisers die meerdere malen met Carnival Cruise Line hebben gevaren is gedacht. Vertrouwde plekken als Bonsai Teppanyaki, Cloud 9 SPa en Fahrenheit 555 Steakhouse zijn te vinden aan boord van Carnival Venezia.

Culinair genieten aan boord van Carnival Venezia

Naast onderstaande restaurants zijn er ook verschillende specialiteiten restaurants. Deze zijn niet bij de prijs inbegrepen

  • Dining Room – Biedt in de avonden een drie gangen diner dat een ervaring zal zijn.
  • Lido Marketplace – Buffetrestaurant voor ontbijt, lunch en diner. Met opties zoals BBQ, verschillende broodjes, saladebar, pastabar of een station met Aziatische gerechten.
  • Swirls – Tijd voor een toetje! Neem een heerlijke swirl, bevroren yoghurt en softijs, in de smaak chocolade, aardbei of vanille.
  • Seaday Brunch – Perfect voor iedereen die houdt van uitslapen. Bij deze brunch kunt u onder andere kiezen uit wentelteefjes, mac-n-cheese of een eitje klaargemaakt op de manier hoe u het het liefste heeft.
  • Pizzeria del Capitano –  Vers gemaakte pizza’s, met toppings die u zelf kunt kiezen. Deze pizzeria is de hele dag open, zelfs diep in de nacht!
  • The Carnival Deli – Heeft vers belegde broodjes, sandwiches en wraps.
  • Dining Room Breakfast – Hier kunt u heerlijk uitgebreid a la carte ontbijten.

 

 

Entertainment aan boord van Carnival Venezia

Aan boord is genoeg te beleven. Tijd voor afkoeling? Ga van een van de vele water glijbanen af in Waterworks of neem een duik in het zwembad. Nieuwe vrienden maken? Dit kan in Club O2 of Circle C. Echte hangouts voor de tieners aan boord.

Ook in de avonden is er een goed gevuld programma. Denk bijvoorbeeld aan een Comedy Night, Movie Night en Bingo. Of feest tot in de late uurtjes tijdens de Mega Deck Party.

Natuurlijk kunt u ook tot rust komen in de spa tijdens een van de verschillende behandelingen,  in de sauna of tijdens een yoga les in de fitness.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan