Menu

Carnival Spirit

 

Cruiseschip-Carnival Spirit-Carnival-Pool

Grote keuze aan bars, shows en livemuziek

Cruiseschip Carnival Spirit is goed voor ruim 2600 passagiers, die het aan niets zal ontbreken. Opvallend is de indrukwekkende atrium lobby die 8 dekken hoog is. De Carnival Spirit is zeer gevarieerd ingericht met veel verschillende kleuren en elke ruimte heeft zijn eigen, in het oog springende stijl, gebaseerd op een land of mythe. Samen met haar zusjes Carnival Legend, Carnival Miracle en Carnival Pride behoren deze schepen in de Spirit klasse.

Vaar mee met dit spectaculaire schip dat echt te vergelijken is met een drijvend resort. Het is niet voor niks dat de promenade op het schip 2 verdiepingen nodig heeft voor al haar fantastische winkels, lounges en nachtclubs.

 

Culinair genieten aan boord van Carnival Spirit

U heeft veel verschillende keuze betreft het dineren aan boord van het schip. U kunt kiezen voor de traditionele zittingen. Deze begint om 18:00 en om 20:15. Daarnaast kunt u kiezen voor Any-Time Dining. Hier kunt u iedere avond zelf kiezen wanneer u wilt eten in het hoofdrestaurant. U kiest van de a la carte kaart en kunt heerlijke gerechten proeven!

Ook kunt u er voor kiezen om informeel te dineren in het Lido-buffet, met een grote verscheidenheid aan eten of de pizzeria – 24 uur per dag geopend voor die trek in calzone.

Ook aan de kinderen wordt gedacht tijdens het diner. Zo biedt Carnival Cruises specifieke kindermenu’s met maaltijden voor het gezin, zoals spaghetti en gehaktballen, kipnuggets en mac & cheese, evenals veel vers fruit en groenten. Desserts zijn ook kindvriendelijk, variërend van een bananensplit tot chocoladebrownies.

Voor volwassenen die willen genieten is er de Chef’s Table, waar u kunt genieten van een VIP-maaltijd met een rondleiding door de keuken, champagne en hors d’oeuvres, gevolgd door een verbluffende maaltijd met geweldige hapjes, voorgerechten en desserts! Een ware traktatie voor uw smaak-pupillen. Hier wordt wel een toeslag gerekend.

 

 

Cruiseschip-Carnival Spirit-Carnival-Lounge

Entertainment aan boord van Carnival Spirit

Entertainment aan boord van Carnival Spirit omvat een fantastische keuze aan bars, shows en livemuziek. Er zijn elke dag aan boord sportieve activiteiten, comedy clubavonden en cabaretshows die bij uw stemming passen. Ga naar het casino als u zin heeft, u weet maar nooit, dit is misschien de dag die geluk brengt.

Houdt u van zingen en vermaak? Dan kunt u naar de karaokebar voor cocktails en een meezingavond, terwijl de sportbar geweldig is voor diegenen die op de hoogte willen blijven van alle grote sportevenementen.

Als u op zoek bent naar een verfrissend drankje in de buitenlucht, serveert de RedFrog Pub de hele dag ijskoud bier en fantastische cocktails. Met een drankje in de hand genieten van de zonsondergang!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan