Menu

Carnival Firenze

Carnival Firenze - Piazza della Signoria

 

Cruise vanuit Long Beach met Carnival Firenze

Vanaf het voorjaar van 2024 zal Carnival Firenze in de vaart gaan met als thuishaven Long Beach. Vanuit hier zal het schip langs de Pacifische kust van Mexico varen. Maak uw entree op dit schip in de Piazza Duomo, genaamd naar de iconische koepelvormige kathedraal van Florence. Ga de smaak aan boord proeven in een van de restaurants of laat u entertainen tijdens een van de shows in Teatro Rosso of bij de Comedy Night.

Ook aan de cruiser die meerdere malen met Carnival Cruise Line hebben gevaren is gedacht. Vertrouwde plekken als Bonsai Teppanyaki, Cloud 9 Spa en Fahrenheit 555 Steakhouse zijn te vinden aan boord van Carnival Firenze.

Culinair genieten aan boord van Carnival Firenze

  • Bonsai Teppanyaki – biedt zeevruchten, vlees en tofu specialiteiten die aan uw tafel worden bereid.
  • Pizzeria del Capitano- 24 uur per dag pizza.
  • Fahrenheit 555 Steakhouse – Eersteklas vlees en zeevruchten staan centraal in dit culinaire restaurant.
  • Dining Room –  Drie gangen, hier vindt u elke avond een eersteklas selectie van eten.
  • Lido Marketplace – Een verscheidenheid aan gerechten in een informele sfeer, buffet.
  • The Carnival Deli – Uw favorieten vindt u gegarandeerd hier.

Carnival Firenze - Java Blue Cafe

 

 

Entertainment aan boord van Carnival Firenze

Aan boord is genoeg te beleven. Tijd voor afkoeling? Ga van een van de vele water glijbanen in Waterworks of neem een duik in het zwembad. Nieuwe vrienden maken? Dit kan in Club O2 of Circle C. Echter hangouts voor tieners aan boord.

Ook in de avonden is er een goed gevuld programma. Denk bijvoorbeeld aan een Comedy Night of Deal or no Deal. Dans tot in de late uurtjes in de Nightclub of geniet van een film bij de Dive-In Movies.

Natuurlijk kunt u ook tot rust komen in de spa tijdens een van de verschillende behandelingen, in de sauna of tijdens een yoga les in de fitness.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan