Menu


Captain Cruise Beurs

Na onze eerste zeer succesvolle beurs in 2019 organiseren wij op zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021 weer een Captain Cruise Beurs!

Onze beurs houden wij in het mooie Delta hotel in Vlaardingen. Gelegen aan de prachtige Nieuwe Waterweg!

U bent welkom op deze Cruisebeurs van 11.00 – 17.00. 

Wij hanteren twee tijdschema’s.
U kunt zicht aanmelden voor de volgende tijdschema’s:
Van 11.00 – 14.00 of van 14.00 – 17.00

Wacht niet langer en meld u snel aan voor deze Cruise Beurs!

Aanmelden kan hier: Meld je nu GRATIS aan!

delta-hotel-vlaardingen-CruiseBeurs

Ook tijdens deze editie zijn er verschillende rederijen vertegenwoordigd. Kom er achter wat de verschillen zijn tussen de rederijen en vind uw favoriete rederij. Er vinden verschillende presentaties plaats en onder onze bezoekers verloten wij een cruise voor 2 personen!

Laat u inspireren tijdens dit weekend en boek een fantastische droomcruise. Onze Cruise-Experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden! Wanneer u boekt tijdens de beurs profiteert u van een aantrekkelijke beurskorting!

De Captain Cruise Cruisebeurs vindt plaats op een unieke locatie, een plek pal aan het water. Een plek waar u een goed glas wijn drinkt en lekker eet terwijl de schepen voorbij glijden. Waar u inspiratie opdoet en de energie van oceaanzeilers aan boord haalt. Waar u een fantastisch uitzicht op de zonsondergang heeft.

Het Delta Hotel in Vlaardingen is op zaterdag 2 oktober en zondag 3 oktober de Captain Cruise cruisebeurs thuishaven aan de Nieuwe Maas.

Captain Cruise Beurs

Captain Cruise Beurs 2021Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan