Menu

A-ROSA Brava

 

Aan boord van A-ROSA Brava op de Rijn

Varen op een rivier is zeker niet het snelste vervoermiddel. Maar dat is precies wat we u willen geven: een beetje tijd om te ontspannen en tot rust te komen. Terwijl je op je gemak het adembenemende rivierlandschap in je opneemt, kun je echt de tijd nemen voor jezelf. Maak het uzelf gemakkelijk in uw gezellige hut of droom gewoon weg in SPA-ROSA en op het zonnedek. Als u wilt, kunt u ook deelnemen aan onze vele spannende activiteiten.

Faciliteiten aan boord van A-ROSA Brava

Aan boord kunt u genieten van een ruim zonnedek met voldoende ligbedden, parasols en luifels. U kunt genieten in de verwarmde whirlpool. Mocht u wat actiever willen zijn is er een shuffleboard, puttinggreen en groot schaakbord. De A-ROSA Brava beschikt ook over een fitnesscentrum ingericht met moderne cardio apparatuur. Wilt u zen thuis komen dan kunt u kiezen voor gezichts- en lichaamsbehandelingen verzorgd door een professioneel spa en beauty team, waarbij lokale producten en ingrediënten van de Duitse Waddenzee gebruikt worden. Gasten kunnen gratis gebruik maken van de spa-faciliteiten zoals de panoramische of biosauna, behandelingen zijn uiteraard wel tegen betaling.

 

 

Culinair genieten aan boord van A-ROSA Brava

Binnen kunt u genieten in het restaurant, het Market-restaurant.
U verblijft op basis van Premium All-inclusive*, dit houdt in dat het ontbijt, lunch en diner en een groot scala aan diverse dranken.

• Dagelijks gevarieerde buffetten met live cooking
• Vers bereide regionale en seizoens-specialiteiten
• ‘s Middags: gebakbuffet met koffie en thee
• Mineraalwater tijdens hoofdmaaltijden
• Ontbijt, lunch en diner in het market-restaurant en/of openluchtrestaurant of wijnbar
• A-ROSA Dining aan boord te boeken: exclusief 4-gangendiners (kleine meerprijs)
• BBQ buffet op het achterdek (afhankelijk van het weer)

Er zijn verschillende hut categorieën die u kunt kiezen. Alle hutten aan boord van A-Rosa Brava zijn buitenhutten.

*Boekt u op het basistarief dan zijn er geen maaltijden inbegrepenOntvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan