Menu

Ambition

Ambition, het tweede schip van Ambassador

Cruiseschip Ambition is het tweede schip van Ambassador Cruise Line. De naam van het schip past goed bij de ambitie die Ambassador heeft om de passagiers te inspireren en te verrassen.

Op het schip is er veel te doen. Zo kunt u gebruik maken van het fitnesscentrum, relaxen in de spa, winkelen of zwemmen in een van de twee zwembaden. Er is dus voldoende te beleven tijdens een cruise met de Ambition.

Culinair genieten aan boord van Ambition

U heeft de keuze uit verschillende restaurants waar u terecht kunt voor uw ontbijt, lunch en diner! Het is aan u de keus waar u voor kiest!

  • Buckingham Restaurant & Holyrood Restaurant
  • Borough Market
  • Lupino’s
  • Saffron
  • Alfresco Grill

Entertainment aan boord van de Ambition

Voor elke passagier is er aan boord van de Ambition voldoende te beleven. Voor of na het diner is er de mogelijkheid om te genieten van een drankje in een van de bars en lounges. U kunt er zelfs voor kiezen om een bezoek te brengen aan de pub.

In het theater kunt u genieten van live-entertainment. Hier zijn mooie shows te bekijken die zorgen voor een onvergetelijke avond vol met muziek, dans, comedy en bijzondere verhaallijnen.

Sportievelingen aan boord van de Ambition kunnen gebruik maken van het fitness centrum, waar verschillende fitness apparaten aanwezig zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tot rust te komen en heerlijk te genieten in de Wellness Spa.

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan