Menu

Ambience

 

 

Ambassador Ambience - Atrium - gemeenschappelijke ruimte

Voldoende te beleven op de Ambience

Ambience is een schip van Ambassador Cruise Line ontworpen voor 50-plussers. Tijdens uw cruise zult u onvergetelijke herinneringen maken. Dit middelgrote schip combineert een traditionele cruise met moderne accenten om voor u een perfecte ervaring te creëren. Het is de ambitie van Ambasador Cruise Line om de ultieme sfeer aan boord van haar schepen te creëren; een sfeer die het beste in haar gasten naar boven haalt. De perfecte sfeer waar we allemaal naar hunkeren; het is wat u comfortabel maakt!

Tijdens uw cruisereis is er veel te doen op het schip. Zo kunt u gebruik maken van het fitnesscentrum, relaxen in de spa, winkelen of zwemmen in een van de twee zwembaden. Voor iedereen is er dus voldoende te beleven tijdens een cruise met de Ambience.

Culinair genieten aan boord van de Ambience

U heeft de keuze uit verschillende restaurants waar u terecht kunt voor het ontbijt, lunch en diner! Het is aan u de keus waar u voor kiest!

  • The Buckingham Restaurant
  • Specialiteiten restaurants
  • Saffron
  • Sea & Grass

 

Ambassador Cruise Line - Ambience - Champagne - Bar

Entertainment aan boord van de Ambience

Voor elke passagier is er aan boord van de Ambience voldoende te beleven. Voor of na het diner zijn er mogelijkheden om te genieten van een drankje in een van de bars en lounges. U kunt er zelfs voor kiezen om iets te drinken in de pub.

In het theater kunt u genieten van live-entertainment. Hier zijn mooie shows te bekijken die zorgen voor een onvergetelijke avond.

Sportievelingen aan boord van de Ambience kunnen gebruik maken van het fitness centrum, waar verschillende fitness apparaten aanwezig zijn. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tot rust te komen en heerlijk te genieten in de spa.Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie. En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen. Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan