Menu

Ambassador Cruise Line

Nieuw bij Captain Cruise Ambassador Cruise Line

Ambassador Cruise Line is in 2021 gelanceerd en is een nieuwe Britse rederij. Het doel van de rederij is simpel. Haar gasten inspireren en moeiteloos en authentiek cruisen. Er word innovatie gecombineerd met traditie en deze 2 combinaties maken plek voor een tijdloze vakantie waar gasten zich direct thuis voelen.

De schepen zijn uitgerust met de nieuwste milieunormen. Dat betekend geen plastic aan boord en energiezuinige motoren. De rederij wilt de oceanen en bestemmingen graag beschermen.

Tijdens een cruise met Ambassador Cruise Line wordt u hartelijk ontvangen door de bemanning.

Het leven aan boord van Ambassador Cruise Line

U kunt genieten van heerlijke maaltijden. De cruise is op basis van volpension. Na een heerlijke maaltijd kunt u gebruik maken van het wellnesscentrum of fitnescentrum. Of geniet u liever aan het zwembad met een heerlijke drankje in uw hand?

Wanneer de avond valt is er een breed scala aan entertainment. Geniet van een show, cabaret of live muziek in één van de bars. Ook gedurende de dag hoeft u zich niet te vervelen. U kunt mee doen aan dagactiviteiten, danslessen of quizzen.

Aan boord zijn er diverse categorieën hutten. Van binnenhut tot suite en alles er tussen in. Naast het grote restaurant zijn er ook diverse specialiteiten restaurants aan boord.

Wilt u meer weten over Ambassador Cruise Line neem dan contact op met één van onze Cruise-Experts via [email protected] of bel 088 501 8 501. Binnenkort volgende de cruises in onze zoekmachine!Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan