Menu

AmaViola

 

Amawaterways-AmaViola-schip-rivierschip-cruiseschip

”Terwijl torens en wijngaarden voorbij glijden”

Felgekleurde bloemen- en geometrische patronen van passagiershut tot hoofdlounge laten je meteen zien dat de AmaViola geen gewoon riviercruiseschip is. Dubbele balkons in de meeste passagiershutten maximaliseren uw plezier terwijl torens en wijngaarden voorbij glijden. Overheerlijke gerechten die La Chaîne des Rôtisseurs waardig zijn, een exclusieve en internationaal vermaarde gastronomische vereniging, worden geserveerd van zonsopgang tot zonsondergang.

Er is iets symfonisch aan de bloei en de stijl van het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table en de gecoördineerde inspanning om elk gewaagd, mooi en heerlijk gerecht van het regionaal geïnspireerde degustatiemenu te serveren.

 

Faciliteiten aan boord van AmaViola

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaViola.

Culinair genieten aan boord van AmaViola

Geniet van voortreffelijke gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan