Menu

AmaVida

 

Amawaterways-AmaVida-schip-rivierschip-cruiseschip

”Roest- en gouden kleurenschema’s brengen de adembenemende zonsondergangen”

Tijdloze elegantie vloeit voort uit de dekken van de AmaVida, een schip dat in 2013 debuteerde op de Douro-rivier in Portugal en Spanje. Roest- en gouden kleurenschema’s brengen de adembenemende zonsondergangen van de Douro samen met een sepia-tint die tijdversleten kiekjes oproept van ‘s werelds oudste afgebakende wijnregio. Ontspan en verjong in ruime, luxe passagiershutten met veel voorzieningen. De meeste hebben een buitenbalkon met een prachtig uitzicht op het landschap langs de rivier. Ook bevinden zich in de passagiershutten een balkon met uitzicht op terrassen met wijngaarden, entertainment op aanvraag, airconditioning met klimaatregeling en een kluisje op de kamer.

 

Faciliteiten aan boord van AmaVida

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaVida.

 

Culinair genieten aan boord van AmaVida

Geniet elke dag van voortreffelijke, lokale gerechten, gepassioneerd bereid met alleen de meest verse ingrediënten door onze deskundige koks.

  • Vele verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • De kenmerkende Port van de regio
  • Onbeperkte lokale wijn – en  – evenals bier en frisdranken bij lunch en diner in het hoofdrestaurant cada noche

 Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan