Menu

AmaVerde

”Comfortabele elegante passagiershutten in ingetogen tinten”

Een van AmaWaterways opmerkelijke rivierschepen met twee balkons, de uitnodigende AmaVerde is vol licht en liefde. De comfortabele elegante passagiershutten in ingetogen tinten stellen de geest op hun gemak voor een rustgevende nachtrust. De opvallende pruimen- en bordeauxrode patronen in het hoofdrestaurant zijn de perfecte aanvulling op voortreffelijke maaltijden.

En een schoon canvas van stoelen met witte rug in het specialiteitenrestaurant The Chef’s Table, met zijn glazen keuken en unieke opgerolde verlichtingsarmatuur, maakt plaats voor een levendige parade van gerechten met meerdere gangen met gewaagde regionale smaken.

 

Faciliteiten aan boord van AmaVerde

Geniet van veel verschillende faciliteiten aan boord van de AmaVerde.

Culinair genieten aan boord van AmaVerde

Geniet van voortreffelijke gerechten in verschillende eetgelegenheden, zoals het hoofdrestaurant en The Chef’s Table. U kunt ook heerlijke tapas bestellen tussen de maaltijden door in de Main Lounge.

  • Veel verschillende gerechten
  • Lokaal geproduceerde gerechten
  • Verse ingrediënten
  • Lokale wijnarrangementen die La Chaîne des Rôtisseurs waardig zijn


Ontvang € 40 euro korting

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief zodat u geen cruise nieuws meer mist! U krijgt voldoende inspiratie voor uw volgende vakantie! En natuurlijk bent u als eerst op de hoogte van de nieuwe aanbiedingen! Tevens ontvangt u €40 korting op uw eerst volgende cruise bij het aanmelden van de nieuwsbrief!


Meld je aan